• header-13.jpg

Botox en fillers

Patiënten vragen vaak om botox en/of fillers om een frisse blik te krijgen zonder een operatie.

Botox helpt bij het verbergen van tekenen van veroudering door het uitschakelen van de onderliggende spieren. Fillers helpen het volume in het gezicht aan te vullen. Dr Liem zal u adviseren wat u nodig heeft.

Indicaties zijn o.a. rimpels in het voorhoofd en kraaienpoten, vermoeide blik, diepe lijnen rond de neus/wang (nasolabiale) regio, weinig zelfvertrouwen.

Een botoxbehandeling bestaat uit het inspuiten van de lijnen op de voorhoofd en rond de kraaiepoten. Fillers worden ingespoten in delen van het gezicht waar het volume verminderd is en kunnen ook ingetrokken littekens opvullen. De fillers die Dr Liem gebruikt zijn gemaakt van gestabilseerd hyaluronzuur, een natuurlijk product in uw lichaam. Als u last heeft van allergie voor deze producten kan u ze niet gebruiken. In dat geval kan Dr Liem u een andere behandeling aanbieden. Ook als u onlangs gelaserd bent of een peeling gehad heeft op uw gezicht, zult u 4-­6 weken moeten wachten voordat u voor behandeling komt.

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Voor en na foto's na fillerbehandeling in de neuslippenplooi uitgevoerd door Dr. Liem


Rimpels voorhoofd voor en na botox behandeling door Dr. Liem; voor de behandeling kan patiënte het voorhoofd optrekken (linker foto), wat na de behandeling niet meer mogelijk is (rechter foto).

"Zeer tevreden" L.D-K.

Scroll naar boven