• header-13.jpg

Behandelingen > Cosmetische behandelingen > Cosmetische acupunctuur

Cosmetische acupunctuur

Dr. Liem kan als enige plastisch chirurg in Nederland naast botox ook een natuurlijk alternatief aanbieden in de vorm van cosmetische/gezichtsacupunctuur. 

Dit is een niet­-chemische spier­relaxerende cosmetische behandeling die als alternatief voor botox kan worden gebruikt. Deze techniek is nu populair in het Verre Oosten en onder de filmsterren in Amerika omdat er geen chemische stoffen ingespoten hoeven te worden."Natural beauty" is een hot topic en er wordt gedacht dat acupunctuur resulteert in een natuurlijk, maar milder, "botox effect". Over het algemeen melden vrouwen een frissere blik te krijgen, wat mogelijk met verbeterde circulatie te maken heeft. Verder heeft het ook een relaxerend effect op het hele lichaam, omdat endorphinen vrij komen na de behandeling. Voor dames die graag het botox effect willen op een natuurlijke wijze is dit een geweldige oplossing. 

Acupunctuur word al meer dan 2000 jaren gebruikt in de Chinese geneeskunde. Meer kan hierover gelezen worden op de website van de British Medical Acupuncture Society onder "hot topics for acupuncture". Gezichtsacupunctuur is een wekelijkse behandeling van 10 weken (of 2 keer per week voor 5 weken), wat dan gevolgd wordt door een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

Dr Liem is naast plastisch chirurg tevens een gekwalificeerde acupuncturist en daardoor in de unieke positie in Nederland deze behandeling te verrichten.Ze is lid van de NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) wat de grootste erkende artsen acupunctuurvereniging is. Voor meer infomatie neem contact met ons op.

Scroll naar boven