• header-8.jpg

Onderooglidcorrectie

Veel mensen krijgen in de loop van de tijd een huidoverschot van de onderoogleden als gevolg van veroudering en de zwaartekracht. Soms gaat dit gepaard met het uitpuilen van vetweefsel en verslapping van de spieren rond de oogkas. Bij de onderoogleden kan er ook zwelling zijn door vochtophoping. Dit geeft vaak geen functionele klachten, maar kan een zeer verouderde blik geven.

De behandeling van ieder ooglid is anders, wat bepaald wordt door uw ras en uw leeftijd, dus iedere ooglidcorrectie moet hierop gericht zijn. Bij de beoordeling en planning van een behandeling van uw oogleden zorgen wij ervoor dat uw niet een standaard behandeling krijgt. Wij garanderen dat wij u eerlijk advies geven en wanneer u een operatie nodig hebt, zullen wij met u een behandelplan doornemen. Als een bepaalde operatie die u wenst niet geschikt is zullen wij dat u vertellen.

Bij een onderooglidcorrectie wordt de overtollige huid van uw onderoogleden onder plaatselijke verdoving verwijderd. Soms moet ook wat overtollig vet verwijderd worden. Tijdens uw consult krijgt u informatie over wat u van de operatie kan verwachten en advies hoe u zich kan voorbereiden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Mevrouw 1 - Onderooglidcorrectie  2 aanzichten - Onderooglidcorrectie  Mevrouw 2 - Onderooglidcorrectie
   
Voor en na foto's van boven- en onderooglidcorrectie uitgevoerd door Dr.Liem

Scroll naar boven