• header-10.jpg

Behandelingen > Plastische Chirurgie > Plaatselijke verdoving > Wenkbrauwlift zonder litteken boven de wenkbrauw

Wenkbrauwlift zonder litteken boven de wenkbrauw

Soms kunnen de wenkbrauwen bij veroudering ook een beetje gezakt zijn, met of zonder bovenooglid problematiek. Patiënten klagen o.a. over: huidoverschot, resulterend in een beperkt gezichtsveld, hoofdpijn, tranende ogen, smetklachten, er moe, boos of oud uitzien, problemen bij het aanbrengen van make-up. Het onderzoek van uw ogen is belangrijk om te bepalen of dit een overschot aan huid betreft of gezakte wenkbrauwen.

Vaak wordt een wenkbrauwlift verricht met achterlating van een litteken boven de wenkbrauw. Bij een wenkbrauwlift zonder litteken wordt de wenkbrauw op een betere positie geplaatst via een bovenooglid incisie.

Dr. Liem Clinic beschikt over een unieke manier om een wenkbrauwlift te doen onder plaatselijke verdoving zonder een litteken boven uw wenkbrauwen. Hiervoor wordt ze bijgestaan door een collega die deze techniek beschreven en gepubliceerd heeft.

Niet iedere wenkbrauw is geschikt voor deze operatie. Tijdens uw consult wordt gekeken of u hiervoor geschikt bent en als dit zo is zal dit met u besproken worden.

Dit is anders dan een voorhoofdslift, waarbij u in slaap gebracht wordt voor de operatie en dat vaak niet de afgezakte wenkbrauw oplost. Tijdens uw consult krijgt u informatie over wat u van de operatie kan verwachten en advies hoe u zich kan voorbereiden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Scroll naar boven