Onze werkwijze

icon-1.png

Afspraak maken

icon-2.png

Intakegesprek

icon-3.png

Behandelingen

icon-4.png

Nazorg

Het consult

Het eerste gesprek (consult/intake) vindt plaats in Dr. Liem Clinic. Tijdens dit consult brengt u uw zorgvraag of second opinion (een tweede mening na een plastisch chirurgische behandeling elders).

Vanaf het begin tot het einde wordt u altijd gezien door gekwalificeerde Plastisch Chirurgen.

We zullen altijd naar uw zorgvraag luisteren en met u werken om uw beste resultaat te bereiken. Wij zullen u tijdens de intake een eerlijk en realistisch oordeel geven op basis van ons gezamenlijke >35 jaar ziekenhuiservaring en internationale training (USA, UK, Taiwan) bij de beste Plastisch Chirurgen ter wereld. Mogelijke operaties en alternatieven worden eerlijk met uw besproken zodat u een goed idee krijgt wat u kan verwachten van de behandeling. Soms is wat u stoort niet wat wij zien, waardoor we ook af en toe u het advies geven geen ingreep te ondergaan omdat dit niet in uw voordeel is.

Waarom Dr. Liem Clinic?

Naast medische plastische chirurgie, zijn wij bedreven in alle esthetische behandelopties om u te helpen er verjongd, verfrist en natuurlijk uit te zien. Op esthetisch gebied bieden we:

  • Cosmetische Plastische Chirurgie - om de tijd om te keren
  • Injectables (botox & fillers) - om de tijd te stoppen
  • Cosmetische Acupunctuur - om de tijd te vertragen

Wat u van de kliniek kunt verwachten:

  • Wij bieden flexibiliteit met KORTE wachttijden, met mogelijkheden in de avonden en weekenden
  • Wij volgen normen voor hygiëne en patiëntveiligheid zoals opgesteld door de IGJ (Inspectie Gezondheidszorg)
  • We krijgen 5* beoordelingen en behoren tot Elsevier’s Beste Klinieken 2020 (obv IGJ-rapporten)

Behandelingen+nazorg

De lokale (plaatselijke verdoving) behandelingen vinden plaats in Dr. Liem Clinic. De grotere ingrepen onder narcose vinden in erkende operatiefaciliteit plaats met klasse I operatiekamers en een team van anesthesisten en verpleegkundigen.

Op de dag van de ingreep/behandeling wordt alles weer besproken, en na het tekenen van een toestemmingsformulier, wordt u in onze moderne behandelkamer/operatiekamer gebracht voor de behandeling. Na de behandeling blijft u tot wij zeker zijn dat u veilig naar huis kan. Als deel van de nazorg krijgt u instructies en een contact telefoon nummer mee naast een vervolg afspraak voor uw controle. De nazorg zal volledig in Dr. Liem Clinic plaats vinden.

"Uiterst deskundig en uitvoerige begeleiding naar een professionele operatie met een natuurlijk resultaat" RR, 2019

Scroll naar boven