De meest geavanceerde littekenvrije Aziatische (dubbele) ooglidcorrectie (Scarless Double Eyelid Surgery)

Bij Dr. Liem Clinic begrijpen we uw wens om prachtige Aziatische (dubbele) oogleden te hebben zonder zichtbare sporen. Als plastisch chirurg, met ervaring in het Verre Oosten, heeft Dr. Liem uitgebreide expertise in dubbele ooglidcorrecties zonder littekens.

Deze meest geavanceerde non-incisie techniek onderscheidt haar als plastisch chirurg in Nederland. Geniet ook van de voordelen van deze nieuwste littekenvrije techniek. 

Wat is een dubbele ooglidcorrectie?

Veel Aziaten hebben van nature een enkelvoudig ooglid, wat betekent dat er geen duidelijke plooi is in het bovenste ooglid. Een Aziatische ooglidcorrectie, ook wel bekend als een dubbele ooglidcorrectie of double eyelid surgery, is een ingreep die tot doel heeft een plooi te creëren, waardoor het bovenste ooglid verdeeld wordt in twee delen, vandaar de term “dubbele” ooglidcorrectie. Het resultaat is dat de ogen ronder, groter, en meer geopend lijken. De populariteit van deze operaties in het Verre Oosten breidt zich nu uit naar de Verenigde Staten en Nederland.

De open (incisie) techniek met littekens

In Nederland zijn er echter weinig ervaren chirurgen die de dubbele ooglidcorrecties uitvoeren en meestal passen ze alleen de open techniek toe, ook wel bekend als de incisie techniek.

Ook zijn vaak personen die zich chirurg of cosmetisch arts noemen, niet opgeleid tot plastisch chirurg. Dr. Liem is als plastisch chirurg speciaal verder gespecialiseerd in Londen in cosmetische operaties en behandelingen. Met haar uitgebreide opleiding bent u altijd in veilige handen.

De open incisie techniek is een veelgebruikte benadering bij Aziatische ooglidcorrecties. Echter laat deze techniek altijd littekens achter. Deze methode omvat het maken van een incisie in het bovenste ooglid, het soms verwijderen van overtollige huid en vet, en het creëren van een plooi door middel van hechtingen. Iedereen is geschikt voor deze techniek. Hoewel deze techniek effectief kan zijn, gaat het gepaard met een lange hersteltijd door zwelling die enkele weken tot maanden aanhoudt.

De nieuwste en meest geavanceerde techniek:
dubbele ooglidcorrecties zonder littekens

Naast de open techniek, kan Dr. Liem uw oogleden littekenvrij transformeren en een natuurlijk ogende uitstraling creëren die bij uw gezicht past. Dit heet Scarless Double Eyelid Surgery.

Met de nieuwste en meest geavanceerde non-incisie methode kunnen we een prachtige plooi creëren die natuurlijk past bij uw individuele anatomie, zonder zichtbare sporen achter te laten of uw gezicht volledig te veranderen.

Stelt u zich eens voor: perfect geplooide oogleden zonder littekens, een jeugdige en natuurlijke uitstraling die perfect bij uw gezicht past. Make-up die zichtbaar blijft en ogen die groter en minder zwaar lijken, wat resulteert in een minder boze blik en een verhoogd zelfvertrouwen.

Indien u niet geschikt bent, worden alternatieve opties besproken om u een opener, jeugdiger en frisser uiterlijk te geven. We begrijpen dat uw uiterlijk belangrijk voor u is, en we streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en u de resultaten te geven waar u van droomt.

Dr. Liem Clinic is Dé specialist in Aziatische (dubbele) ooglidcorrectie zonder littekens.

Vertrouw op haar expertise en toewijding en sluit u aan bij de vele tevreden patiënten die hebben gekozen voor de ongeëvenaarde kwaliteit van Dr. Liem Clinic. Boek vandaag nog uw consult waarin u ook onze galerij met foto’s van verschillende soorten Aziatische oogleden kunt bekijken.

Het behandeltraject

1. Consult

Tijdens het consult bespreken wij uw klachten en zorgvraag. We doen een medisch onderzoek en kijken of de behandeling via uw verzekering mogelijk is. U krijgt een eerlijk advies en we stellen een behandelplan met u op.
Wij kiezen met u een operatiedatum met weinig wachttijd.

2. Behandeling

Vooraf aan de behandeling  geven we u instructies om ervoor te zorgen dat uw ingreep en nazorg goed verlopen. Tijdens de behandeling zorgen wij ervoor dat u op uw gemak bent. U gaat pas weg als wij overtuigd zijn dat het goed met u gaat.

3. Nazorg

Tijdens uw herstelperiode blijven we met u in contact voor urgente vragen. Na één week worden de hechtigen verwijderd. Uw krijgt instructies voor de nazorg en wij volgen u totdat u volledig genezen bent. Zo krijgt u altijd topzorg met persoonlijke aandacht.

Voor wie?

Wanneer u zich voor uw oren schaamt kan dat het zelfvertrouwen aantasten. Boek in voor een consult bij onze gekwalificeerde specialisten om behandelopties te bespreken. Wij helpen u graag door naar uw wensen te luisteren en werken met u om een behandeldatum te kiezen die voor u uitkomt.

Prijslijst

  • Aziatisch ooglidcorrectie (dubbel ooglid) € 3250
  • Aziatisch ooglidcorrectie € 3250
  • (dubbel ooglid)

Veel gestelde vragen

Dat hangt af van wat u als eindresultaat wenst. Soms willen Aziaten alleen het overschot huid dat door veroudering is ontstaan, verwijderd hebben. Soms een combinatie. In dat geval kan Dr. Liem de techniek aanpassen.

Een ooglidcorrectie is niet alleen huid weghalen, het is het verjongen van de hele ooglid eenheid. Dat kan al fout gaan wanneer dit wordt uitgevoerd door niet-plastische chirurgen.

Maar ook tijdens de opleiding plastische chirurgie in Nederland, is er weinig plaats voor cosmetische behandelingen en helemaal niet voor Aziatische ogen, wat nog specifieker is.

Dr. Liem is door haar ervaring in Azië en cosmetische superspecialisatie in het buitenland hier gelukkig wel ervaren in als plastisch chirurg.

Een cosmetisch arts heeft nooit een snijdende specialisatie (chirurgie) gedaan. Na de universiteit kan iedereen als cosmetisch arts verder.

Een plastisch chirurg is een chirurg die ook nog eens de fijne chirurgie heeft geleerd. Dat in tegenstelling tot een algemeen chirurg die voornamelijk blinde darm, darmen en andere inwendige organen opereert.

Groot verschil dus of u door een cosmetisch arts, gewone chirurg, plastisch chirurg zonder ervaring of een plastisch chirurg met ervaring in Aziatische oogleden wordt geopereerd.

Nee, omdat veel Nederlandse plastisch chirurgen dit nooit in hun opleiding hebben gehad, zullen ze er ook voor kiezen dit niet te doen. Er zijn in Nederland maar enkele plastisch chirurgen die dit uitvoeren. Wees hierbij ook voorzichtig en zoek die persoon op in het register van plastisch chirurgen bij de NVPC (Nederlandse vereniging van plastisch chirurgen). Als ze er niet bijstaan, dan kunnen ze zich wel plastisch chirurg noemen, maar zijn het niet!

Deze techniek bestaat al jaren, maar heeft altijd een onvoorspelbare resultaat. Deze is ook moeilijker dan de open techniek. Dr. Liem kan nu met de meest geavanceerde open techniek een net zo betrouwbare resultaat leveren als de open techniek. Dit bespaart niet alleen een litteken maar ook de lange zwellingstijd die bij de open techniek het probleem is.

I would recommend DR. Liem 10000%! My partner had his excess eyelid skin removed and the results could not look more amazing. It looks super natural...She isn't trying to make $$ like a lot of clinics do, she is a professional!

ST

Dr. Anita Liem helped me fantastically with clear analysis, goog communication, professionally performed procedure and aftercare. In short: to full satisfaction.

SVL

Very nice and very helpful. Really listen to your wishes and think along very well. DR. Liem is very sweet and knowledgeable doctor and this gives a very safe and good feeling. Very happy with the choice for dr. Liem clinic!!

NB

Ik ben erg tevreden met het resultaat van mijn boven ooglidcorrectie. Dr. Liem is een zeer kundige en fijne arts. Ze is duidelijk in haar advies en uitleg. Ik kon bovendien snel terecht. Niets dan lof.

JD

Hier lees je meer over fillers