Het consult: uw eerste stap naar deskundige zorg

Het eerste gesprek (consult/intake) vindt plaats in Dr. Liem Clinic. Hier wordt uw zorgvraag besproken of kunt u om een second opinion (een tweede mening na een plastisch chirurgische behandeling elders) vragen.

Een team van gekwalificeerde Plastisch Chirurgen tot uw dienst

Bij Dr. Liem Clinic wordt u vanaf het begin tot het einde altijd gezien door gekwalificeerde Plastisch Chirurgen. Ons team heeft meer dan 35 jaar ziekenhuiservaring en internationale training genoten bij de beste Plastisch Chirurgen ter wereld, waaronder in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Taiwan. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons in deskundige handen bent.

Een eerlijk en realistisch oordeel

Tijdens uw intake zullen we u een eerlijk en realistisch oordeel geven. We bespreken mogelijke operaties en alternatieven openhartig met u, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat u kunt verwachten van de behandeling en beslissen samen het plan. Soms kan het zijn dat uw zorgen niet overeenkomen met wat wij zien, waardoor we u soms het advies geven om geen ingreep te ondergaan als dit niet in uw voordeel is.

De kracht van Dr. Liem Clinic

Wilt u een verjongd, verfrist en natuurlijke uitstraling?

Wij zijn experts in ALLE esthetische behandelopties
zodat u altijd de juiste behandeling krijgt aangeboden. Wij zijn bedreven in het:

  • terugdraaien van de veroudering met cosmetische plastische chirurgie
  • tijdelijk stoppen van de veroudering met injectables (botox & fillers)
  • vertragen van de veroudering met PRP en cosmetische acupunctuur


Wat u van de kliniek kunt verwachten:

  • flexibiliteit met KORTE wachttijden en mogelijkheden in de avonden en weekenden
  • strikte naleving van hygiëne- en patiëntveiligheidsnormen zoals opgesteld door de IGJ (Inspectie Gezondheidszorg)
  • gewaardeerd met 5-sterren beoordelingen en vermeld als een van Elsevier’s Beste Klinieken (obv IGJ-rapporten)

Kwaliteitsbehandeling & Persoonlijke Nazorg: Uw welzijn staat voorop

Bij Dr. Liem Clinic streven we naar uitmuntendheid in zowel de behandelingen als de nazorg die we bieden. Of u nu een lokale behandeling onder plaatselijke verdoving of een grotere ingreep onder narcose ondergaat, wij zorgen voor uw comfort en veiligheid gedurende het hele proces.

Behandeling in veilige en moderne faciliteiten

De lokale behandelingen vinden plaats in de comfortabele omgeving van Dr. Liem Clinic. Voor grotere ingrepen onder narcose maken we gebruik van een erkende operatiefaciliteit met klasse I operatiekamers. Hier werken we samen met een ervaren team van anesthesisten en verpleegkundigen die uw welzijn tijdens de ingreep bewaken.

Uw zorgvuldig geplande behandeling

Op de dag van de ingreep/behandeling nemen we de tijd om alles nogmaals met u te bespreken. Nadat u een toestemmingsformulier heeft ondertekend, wordt u naar onze moderne behandelkamer/operatiekamer gebracht. Hier voeren we de behandeling uit met de hoogste precisie en zorgvuldigheid. Uw veiligheid en comfort staan altijd voorop.

Volledige nazorg

Na de behandeling blijft u bij ons totdat we er zeker van zijn dat u veilig naar huis kunt gaan. Als onderdeel van onze nazorg ontvangt u gedetailleerde instructies en krijgt u een contacttelefoonnummer mee voor het geval u vragen of zorgen heeft na uw behandeling. We plannen ook een vervolgafspraak voor uw controle, zodat we uw herstel kunnen volgen en ervoor kunnen zorgen dat u tevreden bent met de resultaten.

Vertrouw op ons voor uw behandeling en nazorg

Wanneer u kiest voor Dr. Liem Clinic, kunt u erop vertrouwen dat uw welzijn onze hoogste prioriteit heeft. We streven naar een uitzonderlijke behandeling en nazorgervaring die voldoet aan uw verwachtingen en u helpt uw gewenste resultaten te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op

Maak vandaag nog een afspraak bij Dr. Liem Clinic en ervaar de kwaliteitsbehandeling en persoonlijke nazorg die u verdient. Klik hier om een afspraak te maken en de eerste stap te zetten naar een betere versie van uzelf.

"Uiterst deskundig en uitvoerige begeleiding naar een professionele operatie met een natuurlijk resultaat"

RR, 2019

Stel uw vraag

Heeft de informatie op de website uw interesse gewekt, maar heeft u toch nog vragen?

Bel gerust voor
een intake gesprek

010 - 20 35 804