Geef uw huid een tweede kans met onze herstellende producten

Uw huid is het grootste orgaan en moet tijdens de duur van uw leven u beschermen tegen uitwendige invloeden. Daarbij ontstaat schade, voornamelijk op celniveau. Als het herstelmechanisme van de huid zwakker wordt met de leeftijd, zal uw huid ook tekenen van keratose (bruine verkleuringen), elasticiteitsafbraak (rimpels) en collageenverlies (dofheid) vertonen.

DNA-herstellende enzymen

Wij hebben na lang zoeken een huidlijn binnengebracht die de UV-licht-schade kan herstellen met DNA repair-enzymen. Hierdoor worden de tekenen van zonschade (photoaging) op celniveau hersteld en krijgt uw huid een tweede kans.

Wij hebben deze in pure vorm als vochtinbrengende crèmes en serums. Thuis-peelende  gezichtsreinigingen (minder geconcentreerd dan waarmee wij behandelen) zijn ook verkrijgbaar. Het meest populaire product is de zonnecrème met UVA- en UVB-bescherming, SPF 40 en het unieke DNA repair-enzymsysteem. Geef uw huid een tweede kans met de DNA herstellende producten in ons assortiment, gebaseerd op research waarmee een Nobelprijs voor de scheikunde is verdiend. (https://www.nobelprize.org/prizes/chemistry/2015/press-release/)

Koperbindend peptide

Het beste resultaat wordt behaald door deze producten te combineren met de cosmetische of medische peelings. De peelings helpen de epidermis (opperhuid met dode cellen) dunner te maken, waardoor de producten beter door de huid worden opgenomen. Krijg weer een stralende huid.

Beste resultaat

Het beste resultaat wordt behaald door deze producten te combineren met de cosmetische of medische peelings. De peelings helpen de epidermis (opperhuid met dode cellen) dunner te maken, waardoor de producten beter door de huid worden opgenomen. Krijg weer een stralende huid.

Het behandeltraject

1. Consult

Tijdens het consult bespreken wij uw klachten en zorgvraag. We doen een medisch onderzoek en kijken of de behandeling via uw verzekering mogelijk is. U krijgt een eerlijk advies en we stellen een behandelplan met u op.
Wij kiezen met u een operatiedatum met weinig wachttijd.

2. Behandeling

Vooraf aan de behandeling  geven we u instructies om ervoor te zorgen dat uw ingreep en nazorg goed verlopen. Tijdens de behandeling zorgen wij ervoor dat u op uw gemak bent. U gaat pas weg als wij overtuigd zijn dat het goed met u gaat.

3. Nazorg

Tijdens uw herstelperiode blijven we met u in contact voor urgente vragen. Na één week worden de hechtigen verwijderd. Uw krijgt instructies voor de nazorg en wij volgen u totdat u volledig genezen bent. Zo krijgt u altijd topzorg met persoonlijke aandacht.

Voor wie?

Wanneer u overhangende oogleden of wenkbrauwen heeft, kunt u onbezorgd een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift bij onze ervaren plastisch chirurgen ondergaan.

Met de jarenlange ervaring en zorgvuldige technieken in ooglidcorrecties bent u bij onze gekwalificeerde plastisch chirurgen altijd in veilige handen.

Prijslijst

De thuisproducten worden aangeboden na een behandeling of wanneer u een medische peeling ondergaat. Deze worden specifiek voor u uitgekozen uit een ruim assortiment. Prijzen voor de specifieke behandelingen zijn op de betreffende pagina’s te vinden.

Bent u geïnteresseerd om deze producten aan te schaffen zonder behandeling, neem dan contact op per e-mail met een korte beschrijving waarvoor u ze wenst te gebruiken. Wij kunnen u dan adviseren wat de opties zijn. Soms is een consult in persoon nodig. Dit kost € 50 (in mindering gebracht bij een behandeling).

Lees meer over diverse Huidafwijkingen

Veel gestelde vragen

Medische acupunctuur (niet het gezicht) wordt deels door uw verzekering vergoed in het aanvullend pakket. Aangezichts- c.q. cosmetische acupunctuur is gericht op rimpels en zal door de verzekering niet vergoed worden.

Jazeker; degenen die medische problemen hebben zoals rugpijn, nekpijn, stress, disbalans etc. kunnen bij ons in Rotterdam terecht voor medische acupunctuur. Lees hier verder

Dat is bij medische acupunctuur afhankelijk van het probleem. Voor cosmetische acupunctuur is het goed om iedere week gedurende tien weken terug te komen als opstartbehandeling. Een boosterbehandeling om de zes weken zou daarna genoeg zijn om het bij te houden.

"Mijn oogleden waren niet bepaald gelijk, mijn linkeroog 'hing' meer dan m'n rechteroog. Anita heeft dat heel mooi gecorrigeerd, ik ben heel blij dat ik deze correctie heb laten doen. Ik krijg veel complimenten, dat ik er fris en gezond uitzie."

ELS