Zie er frisser uit met fillers

Fillers helpen het volume in het gezicht aan te vullen. Omdat u met de veroudering vaak ook volume verliest, geven fillers u direct een frissere blik zonder teveel down-time. Het is een snelle manier om de veroudering even stop te zetten.

Ieder product is anders in kwaliteit. Bij Dr. Liem Clinic selecteren we zorgvuldig onze merken en behandelen we alleen met merken van de allerhoogste kwaliteit die de Inspectie Gezondheidzorg (IGJ) erkent.

Bij ons koopt u naast veilige producten en behandelingen ook de expertise van onze ervaren plastisch chirurgen. Zij beoordelen uw gezicht nauwkeurig en geven u eerlijk advies. Kies Dr. Liem Clinic voor uw filler behandeling in Nederland, waar veiligheid voorop staat.

De mogelijke locaties voor fillers zijn:

Traangoot/wallen en jukbeenderen:

Fillers zijn geschikt voor het herstellen van volumeverlies onder de ogen (traangoot) of bij de jukbeenderen. U ziet vaak er direct frisser uit.

Lippen:

Wanneer uw lippen dun zijn, kunnen onze ervaren plastisch chirurgen u natuurlijke vollere lippen geven. Soms is een liplift beter. Dit wordt met u besproken tijdens consult.

Huidstructuur decolleté en handen:

Fillers kunnen ook de decolletéhuidstructuur verbeteren en de handen jonger laten lijken. Soms is een combinatie nodig met PRP en huidbehandelingen. U wordt tijdens consult hiervoor beoordeeld.

Diepe plooien en littekens:

Wanneer u diepe neus-lip of mond-kin plooien heeft, kan dit met fillers verzacht worden. Ook zijn fillers bruikbaar voor het opvullen van diepe rimpels op het voorhoofd en om ingetrokken littekens op te vullen.

Combi:

om een perfecte jongere en frissere uitstraling te creëren is een combinatie van botox, fillers met PRP of huidbehandeling nodig. Dit is waar kunst en talent samenkomen (“artistry meets talent”) volgens Dr. Liem.

Het behandeltraject

1. Consult

Tijdens het consult bespreken wij uw klachten en zorgvraag. We doen een medisch onderzoek en kijken of de behandeling via uw verzekering mogelijk is. U krijgt een eerlijk advies en we stellen een behandelplan met u op.
Wij kiezen met u een operatiedatum met weinig wachttijd.

2. Behandeling

Vooraf aan de behandeling  geven we u instructies om ervoor te zorgen dat uw ingreep en nazorg goed verlopen. Tijdens de behandeling zorgen wij ervoor dat u op uw gemak bent. U gaat pas weg als wij overtuigd zijn dat het goed met u gaat.

3. Nazorg

Tijdens uw herstelperiode blijven we met u in contact voor urgente vragen. Na één week worden de hechtigen verwijderd. Uw krijgt instructies voor de nazorg en wij volgen u totdat u volledig genezen bent. Zo krijgt u altijd topzorg met persoonlijke aandacht.

Voor wie?

Injectables zijn geschikt voor personen die de veroudering tijdelijk willen stopzetten maar nog niet aan een operatie toe zijn. Bij ons wordt u altijd beoordeeld en behandeld door gekwalificeerde plastisch chirurgen en kunt u altijd op een veilige behandeling rekenen.

Prijslijst

  • Fillers
  • Lippen (boven-onder) / Lips (upper-lower) € 380-500
  • Wallen, traangoot, neuslip plooi / Eyebags, teartrough, nose-lipfold (1cc) € 500
  • Kaaklijn, kin, jukbeen / Jawline, chin, cheekbone, marionette (1cc) € 500
  • Liquid neuslift / Liquid noselift € 500
  • Hand, hals, decollete verbetering / Hand, neck, cleavage improvement € 750
  • Liquid facelift volume afh / dept on volume

Veel gestelde vragen

U koopt bij ons geen volume botox of fillers. U koopt bij ons expertise van een plastisch chirurg en kwaliteitsproducten. Ondanks de wildgroei van botoxklinieken zou prijs niet doorslaggevend moeten zijn. Dr. Liem Clinic behoort als Rotterdams plastisch-chirurgische kliniek tot de beste klinieken in Nederland. Bij onze plastisch chirurgen bent u in veilige handen.

Helaas zijn wij geen opvang voor alles wat fout gaat in andere klinieken. U kunt het beste contact opnemen met uw eigen kliniek. Wanneer deze niet bereikbaar is of het spoed betreft, dan kunt u altijd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis waar een dienstdoende plastisch chirurg aanwezig is. Wilt u voor een second opinion langskomen, dan is dat mogelijk. De kosten zijn dan € 500 zonder dat een herstelbehandeling met zekerheid zal worden verricht. U kunt dus beter naar uw behandelaar terug gaan of direct een goede behandelaar kiezen.

Op onze Instagram (@drliemclinic) staan resultaten van patiënten die hiervoor toestemming hebben gegeven.

Zeer tevreden

L.D.K

Wil je meer weten over Botox