Herstel uw huid en krijg weer een natuurlijke glans na een medische of cosmetische peeling

Als veelzijdige kliniek heeft Dr. Liem Clinic zich ook verdiept in huidverbeteringsprogramma’s. Zo bieden we naast cosmetische ook medische huidbehandelingen aan voor verschillende aandoeningen. Wij willen eerst uw huid leren kennen. Daarmee kunnen wij bepalen welke samenstelling en concentraties van peeling voor uw huid geschikt zijn. Deze persoonlijke en betrokken benadering beoogt het beste resultaat voor uw huid.  Voel u weer lekker in uw vel na onze peeling.

Cosmetische peeling

Last van fijne lijntjes op uw gezicht? Deze zijn specifiek bedoeld voor mensen die feitelijk geen medische afwijkingen op hun huid hebben. De peelings worden met toenemende concentraties gekozen met het doel de huid een natuurlijke glans te geven en de fijne huidlijntjes te verbeteren. Wilt u de huid een beetje meer aandacht geven, dan is cosmetische peeling de juiste peeling voor u.

Ook zijn cosmetische peelings geschikt voor nazorg van een facelift. Ze zijn bedoeld om uw resultaat langer te behouden en wij raden zeker aan deze te ondergaan. Na een grote investering als een facelift is een peeling feitelijk een “must”. Een kleine investering voor groot plezier.

Medische peeling

Medische peelings zijn bedoeld om huidafwijkingen in de epidermis (opperhuid) en deels in de onderhuid of dermis (lederhuid) van de buitenkant van de huid aan te pakken. De thuisproducten helpen het daarna sneller te herstellen. Heeft u last van acne, rosacea of bruine pigmentvlekken, overweeg dan een medische peeling. Medische peelings vallen overigens niet onder de verzekerde zorg. De aandoeningen die wij onder andere behandelen zijn:

Acne: is een aandoening van de talgklier gerelateerd aan hormoonafwijkingen, stress, psychische factoren of onjuiste voedingsinname. De aandoening is gekarakteriseerd door folliculaire hyperkeratinisatie en occlusie, proliferatie van een bacterie (Cutibacterium acnes) met eventuele ontstekingen. Het kan ook lelijke littekens achterlaten wat tot schaamte en sociale afzondering kan leiden. Wij behandelen verschillende stadia van acne inclusief de littekens. Vaak is aanpassing van levensstijl, voeding en medicijnen ook noodzakelijk. Daarnaast is soms een combinatie van verschillende behandelingen nodig. Tijdens uw intake wordt dit met u besproken.

Rosacea: is een huidaandoening in het gezicht wat zich kenmerkt door roodheid, kleine uitgezette bloedvaatjes, bultjes en puistjes. Het is meestal goed te behandelen, maar zelden definitief te genezen. Wij kunnen milde rosacea uitwendig behandelen met medische peeling. Een combinatie met thuisproducten is nodig om de huid te verzorgen tijdens het genezingsproces.

Bruine pigmentvlekken: zijn vaak zichtbaar bij een verouderde huid of na zwangerschap. Het is een ophoping van pigment in de dermis door overproductie van melanine. Normaal wordt dit automatisch door de huid hersteld, maar hoe ouder de huid, hoe slechter het herstelmechanisme. Behandeling is erop gericht het pigment uit de dermis te verwijderen of minder te laten lijken. Medische peelings verwijderen de opperhuid (epidermis) waardoor de dermis beter toegankelijk is voor thuisproducten. Vaak is een combinatie van peelings vanuit de buitenkant van de huid en verdere behandelingen onder de huid nodig. Tijdens uw intake wordt beoordeeld of dit nodig is.

Andere huidaandoeningen: Heeft u andere huidaandoeningen in het gezicht? Neem dan contact met ons op om te zien of wij u kunnen helpen.

Het behandeltraject

1. Consult

Tijdens het consult bespreken wij uw klachten en zorgvraag. We doen een medisch onderzoek en kijken of de behandeling via uw verzekering mogelijk is. U krijgt een eerlijk advies en we stellen een behandelplan met u op.
Wij kiezen met u een operatiedatum met weinig wachttijd.

2. Behandeling

Vooraf aan de behandeling  geven we u instructies om ervoor te zorgen dat uw ingreep en nazorg goed verlopen. Tijdens de behandeling zorgen wij ervoor dat u op uw gemak bent. U gaat pas weg als wij overtuigd zijn dat het goed met u gaat.

3. Nazorg

Tijdens uw herstelperiode blijven we met u in contact voor urgente vragen. Na één week worden de hechtigen verwijderd. Uw krijgt instructies voor de nazorg en wij volgen u totdat u volledig genezen bent. Zo krijgt u altijd topzorg met persoonlijke aandacht.

Voor wie?

Wanneer u moedervlek, lipoma of cyste heeft kunt u als zelf-betalende bij ons terecht. Wij hebben zeer korte wachttijden en lijnen. Littekencorrecties kunnen beter uitgevoerd worden wanneer het al genezen is. Onze gekwalificeerde plastisch chirurgen kunnen u hierover adviseren tijdens het consult.

Prijslijst

  • Consult (in mindering gebracht van behandeling) € 50
  • Medische en Cosmetische Peels/ Medical & Cosmetic Peels
  • Acne (per behandeling) / Acne (4x combi) € 125
  • Fijne lines (per behandeling) / Fine lines (4x combi) € 125
  • Rosaecea (per behandeling) / Couperose (4x combi) € 125

Veel gestelde vragen

Omdat wij uw huid tijdens de intake eerst beoordelen en dan op maat een peeling voor u kiezen, kan vrijwel iedereen dit ondergaan. Het is voor alle leeftijden, jong en oud. Echter, hoe ouder de huid, hoe minder de verbetering. Vaak zijn dan combinatiebehandelingen nodig.

Nee, dat is een misvatting. De oudere peelings deden dat wel en leidden tot vervelling na een week. Onze peelings zijn zachter en er is geen downtime. Het voelt alleen strakker aan, wat feitelijk aangeeft dan het zijn werking heeft gedaan.

Dat is afhankelijk van de dosis en hoe lang u dit gebruikt; dit wordt met uw beoordeling meegenomen. Soms vragen we eerst de kuur af te maken alvorens we met de peeling beginnen.

"I am extremely pleased with the end result and feel the attention and medical care I received before and after surgery was excellent! The staff and Surgeon were very kind, helpful and understanding of the procedure. Would like to say a very big Thank You to all who were involved with the surgery"

A.M

Lees meer over onze Huidproducten