Esthetisch bieden wij

Wij zijn een praktijk voor medische en cosmetische plastische chirurgie, gerund door officieel gecertificeerde (internationaalopgeleide) plastisch chirurgen met expertise in esthetische/cosmetische plastische chirurgie en verzekerde zorg/medische plastische chirurgie.

Het is begonnen als privékliniek in 2017 en heeft zich in 2018 ontwikkeld tot een zorgbehandelcentrum (ZBC) waar ook verzekerde zorg aangeboden wordt. Voor verzekerde zorg, lees hier verder.

Missie

Uitstekende hoogwaardige persoonlijke zorg bieden middels stap voor stap begeleiding door uw plastisch chirurgen. Wij willen meer tijd, aandacht en goede zorg aan patiënten besteden zonder de werkdruk te voelen als behandelaar om binnen een korte tijd veel patiënten te zien en te behandelen (waarborg van betere kwaliteit in plaats van kwantiteit). Door samen te werken met de patiënt, streven we naar een persoonsgericht kwalitatief hoogwaardige zorg.

Waarom Dr. Liem Clinic?

Naast medische plastische chirurgie, zijn wij bedreven in alle esthetische behandelopties om u te helpen er verjongd, verfrist en natuurlijk uit te zien. Op esthetisch gebied bieden we:

 • Cosmetische Plastische Chirurgie = veroudering terugdraaien
 • Injectables (botox & fillers) = veroudering tijdelijk stoppen
 • Cosmetische Acupunctuur = veroudering vertragen

Wat u van de kliniek kunt verwachten:

 • Wij bieden flexibiliteit met KORTE wachttijden, met mogelijkheden in de avonden en weekenden
 • Wij volgen normen voor hygiëne en patiëntveiligheid zoals opgesteld door de IGJ (Inspectie Gezondheidszorg)
 • We krijgen 5* beoordelingen en behoren tot Elsevier’s Beste Klinieken 2020 (obv IGJ-rapporten)

Visie

Vergelijkbare/betere ziekenhuiszorg bieden zoals beschreven door de Nederlandse zorgautoriteit (IGJ) met betaalbare prijzen, kortere wachttijden en hoge patiënttevredenheid.
Om onze missie te bereiken, richten we ons op de volgende 5 essentiële punten, die staan voor de waarden in Dr. Liem Clinic:

 1. Uitgebreid zorgaanbod voor patiënten, deskundige collega’s voor verwijzers & verzekeraars
 2. Hoge kwaliteit van de zorg door bewaking van professionele deskundigheid
 3. Hoge patiënt tevredenheid middels persoonlijke aandacht
 4. Voldoen aan wet- en regelgeving zoals vastgelegd door IGJ
 5. Bewaking van de faciliteit + maatschappelijke verantwoording

Wij bieden een combinatie van wereldwijde ervaring en gecombineerd met meer dan 35 jaar ervaring in plastische chirurgie.

Wij geloven dat iedere patiënt anders is, dus iedere behandeling moet hierop gericht zijn. Afhankelijk van het probleem, bieden wij dan ook alle behandelingsopties van chirurgisch tot non-chirurgisch behandelingen (botox/filler) en non-chemische (acupunctuur) behandelingen. Wij geloven dat wanneer een behandeling niet verantwoord of nadelig is, dit aan de patiënt uitgelegd moet worden en eventuele alternatieven besproken moeten worden. Dit betekent dat wij ook weigeren behandelingen uit te voeren. Mocht u geschikt zijn voor een behandeling, dan krijgt u als patiënt altijd een persoonsgebonden behandelplan.

Voor 1ste en 2de lijns zorgaanbieders zijn wij een deskundige en betrouwbare collega die een patiëntgerichte behandeling aanbieden met een snelle terugkoppeling. Met onze laagdrempeligheid hopen wij dat uw patiënt een even goede (zo niet betere ervaring) heeft als in een groot ziekenhuis.

Zorgverzekeraars waarborgen we (ook als deel van wet- en regelgeving) een ziekenhuis-vergelijkbare (en wanneer mogelijk beter) kwaliteit, betaalbare zorg door een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding, zonder lange wachttijden. Deze wachttijden kunnen opgevraagd worden bij ons of bij het NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit). Te

Dr. Liem Clinic bewaakt en bevordert de deskundigheid van de medische specialisten middels een open cultuur van constante intercollegiale toetsing, het volgen van nascholingen en deelname aan de NVPC (Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie) visitatie. Tevens richten wij ons op continue verbetering van de zorg en dienstverlening door eerlijke feedback te vragen van onze patiënten. We doen een interne audit over onze wondgenezingen en we evalueren regelmatig onze samenwerking. Om uw veiligheid te garanderen, schenken wij aandacht aan infectiepreventie middels audits door een erkende externe ziekenhuishygiëniste. Ook screenen wij voor besmettelijke infecties zoals MRSA en BRMO. Bovendien doen we mee aan VIM (veilig incident melding) en maken we een calamiteitenverslag wanneer er in de zorg iets niet goed is gegaan en rapporteren we jaarlijks aan de inspectie gezondheid en jeugd (IGJ). Onze moderne medische apparatuur wordt jaarlijks gecontroleerd op veiligheid en we revalueren regelmatig ons instrumentarium. Wij waarborgen onze kwaliteit door de eisen van de inspectie voor de volksgezondheid (IGZ) te volgen voor onze behandelfaciliteit en maken gebruik van externe faciliteiten alleen conform IGJ-regelgeving.

De kliniek geniet daarom van een hoge klanttevredenheid wat aantoonbaar is door ingevulde vragenlijsten met positieve reacties van patiënten, online reviews en op  zorgkaartnederland. Nieuwe patiënten komen op aanraden van voorheen behandelde patiënten en collega’s. Wij zien tevens een groeiende lijn van eerste en tweedelijns verwijzers.  Bovendien wordt Dr. Liem Clinic door patiënten van buiten de regio bezocht en geniet het de erkenning en het vertrouwen van internationale patiënten uit USA, UK, China.

Kies voor Dé specialist in medische & cosmetische plastische chirurgie.