preloader
Inhoud bewerken

About Us

Over Ons
Onze kliniek is centraal gelokaliseerd in Rotterdam tussen Den Haag/Delft, Utrecht/Gouda, Dordrecht/Breda en Zeeland. Gesitueerd in de wijk Kralingen, zijn wij makkelijk bereikbaar vanaf de A16, op korte afstand van Rotterdam-Zuid, Barendrecht, Capelle a/d IJssel.

Contact

Alles wat U wilde weten over PRP

Een medische benadering van Platelets-Rich Plasma therapie voor een stralende huid en meer

In de voortdurende zoektocht naar veilige en doeltreffende methoden voor huidverjonging en herstel, heeft Platelet-Rich Plasma (PRP) therapie zich gevestigd als een veelbelovende oplossing. Graag delen we onze ervaring en enthousiasme in hoe PRP, een behandeling die gebaseerd is op wetenschap en medische precisie, niet alleen een stralende huid kan bevorderen, maar ook effectief kan zijn bij haarverlies, littekens en zelfs acne.

Wat is PRP-therapie?

PRP-therapie, ook bekend als autologe bloedplasma-injectie, maakt gebruik van uw lichaamseigen helende krachten. Een kleine hoeveelheid van uw eigen bloed wordt afgenomen en gecentrifugeerd om een hoog geconcentreerde PRP-oplossing te verkrijgen. Deze oplossing, rijk aan bloedplaatjes en groeifactoren, wordt vervolgens zorgvuldig geïnjecteerd in de huid of hoofdhuid, waar het de natuurlijke regeneratieprocessen stimuleert.

De veelzijdigheid van PRP-therapie

PRP-therapie is geweldig omdat het heel natuurlijk is. Het gebruikt geen chemicaliën of stoffen van buitenaf. Alles komt uit uw eigen lichaam, dus er zijn bijna geen risico’s op allergische reacties wat het een zeer veilige behandeling maakt.

Wat PRP-therapie zo opmerkelijk maakt, is niet alleen de natuurlijke oorsprong, maar ook de diversiteit aan toepassingen. Het kan worden ingezet om haarverlies te behandelen, littekens te verminderen en de huid te verbeteren bij acne.

voor en na PRP onderooglid na 3 behandelingen(foto 1) en 1 behandeling(foto 2) en hoofdhaar (foto 3)

Een veilige en betrouwbare behandeling

Bij onze kliniek streven we naar de hoogste normen op het gebied van veiligheid en zorg.

PRP-therapie wordt uitgevoerd in een steriele omgeving door ervaren professionals. U kunt vol vertrouwen de behandeling ingaan, wetende dat uw welzijn en tevredenheid onze hoogste prioriteit hebben.

Sommigen die PRP aanbieden mogen geen medische behandelingen doen en gebruiken een skinpen in plaats van injecties. Het gebruik van een skinpen voor PRP zal weinig of geen effect hebben op de regeneratie en zou theoretisch meer littekens kunnen achterlaten. Daarom is het cruciaal om te vertrouwen op bewezen methoden en professioneel advies te volgen.

Het is ook belangrijk om te weten dat geen enkele behandeling een garantie biedt. Ieder persoon reageert anders op de behandeling. Wat voor de een werkt, werkt misschien niet voor de ander. Daarom krijgt iedereen een aparte beoordeling en een eigen behandelplan.

Verder is het essentieel te benadrukken dat deze tekst geen algemeen medisch advies is. Iedereen heeft een unieke gezondheidssituatie en daarom is het cruciaal om persoonlijk beoordeeld te worden door een medische professional. Een gesprek met een specialist kan je helpen om de beste keuzes te maken voor jouw specifieke behoeften.

 

Maak een consultatie afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat PRP-therapie voor uw huid en haar kan betekenen?

Graag nodigen we u uit voor een persoonlijk consultatiegesprek. Samen kunnen we uw specifieke behoeften bespreken en een behandelplan op maat opstellen.

Laat ons u helpen om niet alleen een stralende huid, maar ook gezond haar en een vernieuwd zelfvertrouwen te bereiken. Uw natuurlijke schoonheid verdient de zorg en expertise die wij bieden.

Neem hier contact op

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Met vriendelijke groet, Dr. Liem.

Share:

More Posts

Alles over ooglidcorrectie

De ogen zijn een van de belangrijkste onderdelen van het lichaam; niet alleen vanwege hun functie als informatie verzamelaar, maar ook vanwege hun rol in

Botox of cosmetische acupunctuur?

Het is algemeen bekend dat botox wordt gebruikt voor het verbergen van tekenen van veroudering. Maar er zijn meer redenen om voor een botox behandeling

Subscribe to our
Newsletter

***We Promise, no spam!

Openingstijden

Maandag 13.30 - 21.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag Gesloten
Zondag 13.30 - 16.00

Wij zijn in het weekend en ’s avonds ook open.

Contact

Openingstijden

Maandag        13.30 – 21.00
Dinsdag          09.30 – 18.00
Woensdag      09.30 – 18.00
Donderdag     09.30 – 18.00
Vrijdag             09.30 – 21.00
Zaterdag         Gesloten
Zondag            13.30 – 16.00

Wij zijn in het weekend en ‘s avonds ook open.