preloader
Inhoud bewerken

About Us

Over Ons
Onze kliniek is centraal gelokaliseerd in Rotterdam tussen Den Haag/Delft, Utrecht/Gouda, Dordrecht/Breda en Zeeland. Gesitueerd in de wijk Kralingen, zijn wij makkelijk bereikbaar vanaf de A16, op korte afstand van Rotterdam-Zuid, Barendrecht, Capelle a/d IJssel.

Contact

Wat is een borstlift?

Borsten zijn een belangrijk onderdeel van het vrouwenlichaam. Na zwangerschap, gewichtsverlies of door veroudering kan de huid echter verslappen en uitrekken. Hierdoor gaan uw borsten hangen. Veel vrouwen die hiermee te maken hebben vinden dit niet fijn en voelen zich onzeker. Misschien herkent u dit wel en overweegt u er iets aan te doen. Bij Dr. Liem Clinic voeren we regelmatig borstlift behandelingen uit. Onze cliënten vinden zichzelf na afloop doorgaans aantrekkelijker en meer zelfverzekerd waardoor ze weer met trots kleding dragen waarin hun borstvormen mooi uitkomen. 

Een speciale techniek uit in Amerika en Engeland

Wat kunt u verwachten van een borstlift bij Dr. Liem Clinic? De ingreep zal plaatsvinden onder algehele anesthesie en duurt ongeveer 1.5 uur. Tijdens de operatie plaatsen we de te laag hangende borsten en tepels weer op de natuurlijke plaats. Dit doen we via een speciale techniek die zelden in Nederland gebruikt wordt. Deze methode (lollipop litteken) zorgt ervoor dat uw littekens na een tijdje voornamelijk onder de borsten verdwijnen. Dit in tegenstelling wat in Nederland gebruikelijk is, het ankerlitteken. 

De volume blijft gelijk na de operatie, alleen zijn de borsten niet meer hangend. Als u eveneens wat wilt doen aan het volume van uw borsten, kunnen we de borstlift realiseren in combinatie met het inbrengen van eigen vet (lipofilling). Dit vet moet u natuurlijk wel hebben. 

“Dit doen we via een speciale techniek die zelden in Nederland gebruikt wordt”

Na de operatie 

Direct na de operatie krijgt u een waterbestendige wondpleister en instructies voor de wondbehandeling en uw lichaam herstel. U zult 1 week nodig hebben voor uw herstel en de eerste 2 weken geen fysiek zware handelingen mogen verrichten, zoals sporten of het huishouden. Het daadwerkelijke resultaat van de borstlift is pas zichtbaar na 6 maanden of langer. 

Verzekerde zorg 

Een borstlift wordt zelden vergoed door uw zorgverzekeraar omdat dit als cosmetisch wordt beschouwd. Vraag uw verzekering hierover.

Consult bij Dr. Liem Clinic 

Voordat we de borstlift bij u uitvoeren, komt u bij ons op consult. Wanneer u belt kunt u dezelfde week nog op gesprek komen. Tijdens het consult bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Als we besluiten om de ingreep uit te voeren, kan de borstlift binnen twee weken plaatsvinden. Onze cliënten waarderen onze flexibele, snelle aanpak. Ook doen we zelf de controles en wordt dit niet aan assistenten/zusters overgelaten. Heeft u vragen of wilt u op consult komen? U kunt hier een afspraak maken.

Dr. Liem

Share:

More Posts

Alles over ooglidcorrectie

De ogen zijn een van de belangrijkste onderdelen van het lichaam; niet alleen vanwege hun functie als informatie verzamelaar, maar ook vanwege hun rol in

Botox of cosmetische acupunctuur?

Het is algemeen bekend dat botox wordt gebruikt voor het verbergen van tekenen van veroudering. Maar er zijn meer redenen om voor een botox behandeling

Subscribe to our
Newsletter

***We Promise, no spam!

Openingstijden

Maandag 13.30 - 21.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag Gesloten
Zondag 13.30 - 16.00

Wij zijn in het weekend en ’s avonds ook open.

Contact

Openingstijden

Maandag        13.30 – 21.00
Dinsdag          09.30 – 18.00
Woensdag      09.30 – 18.00
Donderdag     09.30 – 18.00
Vrijdag             09.30 – 21.00
Zaterdag         Gesloten
Zondag            13.30 – 16.00

Wij zijn in het weekend en ‘s avonds ook open.