preloader
Inhoud bewerken

About Us

Over Ons
Onze kliniek is centraal gelokaliseerd in Rotterdam tussen Den Haag/Delft, Utrecht/Gouda, Dordrecht/Breda en Zeeland. Gesitueerd in de wijk Kralingen, zijn wij makkelijk bereikbaar vanaf de A16, op korte afstand van Rotterdam-Zuid, Barendrecht, Capelle a/d IJssel.

Contact

Informatie over besluit zorgverlening Coronavirus bij Dr. Liem Clinic

Als zelfstandige behandelcentrum (ZBC) voor plastische, cosmetisch en hand chirurgie, dermato-plastische huidaandoeningen (inclusief huidkankers) en huidverbetering volgen we het beleid van het RIVM op nauwe voet. Onze non-urgente en cosmetische operaties en behandelingen zijn momenteel uitgesteld en we danken onze patiënten voor hun begrip.

Dr. Liem Clinic draagt graag bij om de omliggende ziekenhuizen te ontlasten en de huisartsen en dermatologen te ondersteunen. We zullen daarom tijdens deze periode bereikbaar zijn voor urgente en noodzakelijke behandelingen. 

Informatie voor doorverwijzers (huisartsen, dermatologen)

  • Bent u een huisarts en wilt u over een patiënt overleggen of deze doorverwijzen voor urgente of noodzakelijke zorg. U kunt ons bereiken via deze link of spoedtelefoon 06-42842508
  • Bent u een dermatoloog, en wilt u patiënten doorsturen voor sluiten van grote defecten, dan overleggen we graag met u. U kunt ons bereiken via deze link of spoedtelefoon 06-42842508.

Informatie voor patiënten

Bent u een patiënt met een verwonding aan het gezicht, lichaam, handen en kunt u bij uw lokale ziekenhuis niet terecht wegens drukte of wacht u wegens deze corona out break nu nog langer op uw operatie? Wij helpen u graag verder. Omdat wij verzekerde zorg mogen aanbieden, kan dit nog steeds via uw verzekering. Informeer hier verder.

Veiligheid boven alles

De veiligheid en gezondheid van onze patiënten heeft voor ons de hoogste prioriteit. Wanneer mogelijk werken we via beeldbelconsult. Moeten patiënten toch binnenkomen, dan hanteren we zoals altijd de hygiëne voorzorgsmaatregelen volgens de inspectie. Verder volgen we het advies van het RIVM om verdere verspreiding te voorkomen. We laten slechts 1 persoon per keer binnen. We verzoeken begeleiders niet mee naar binnen te komen.

© Besluit zorgverlening Dr. Liem Clinic – Coronavirus (COVID-19) – April 2020

Share:

More Posts

Alles over ooglidcorrectie

De ogen zijn een van de belangrijkste onderdelen van het lichaam; niet alleen vanwege hun functie als informatie verzamelaar, maar ook vanwege hun rol in

Botox of cosmetische acupunctuur?

Het is algemeen bekend dat botox wordt gebruikt voor het verbergen van tekenen van veroudering. Maar er zijn meer redenen om voor een botox behandeling

Subscribe to our
Newsletter

***We Promise, no spam!

Openingstijden

Maandag 13.30 - 21.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 21.00
Zaterdag Gesloten
Zondag 13.30 - 16.00

Wij zijn in het weekend en ’s avonds ook open.

Contact

Openingstijden

Maandag        13.30 – 21.00
Dinsdag          09.30 – 18.00
Woensdag      09.30 – 18.00
Donderdag     09.30 – 18.00
Vrijdag             09.30 – 21.00
Zaterdag         Gesloten
Zondag            13.30 – 16.00

Wij zijn in het weekend en ‘s avonds ook open.